Friday 9 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 95332
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آگوست 2016 - 8:30
0 views بازدید

خواص نوشیدنی کامبوجا

آیا تابحال اسم قارچ کامبوجا را شنیده‌اید؟ طرفداران طب سنتی احتمالاً با خواص این نوع قارچ و نوشیدنی بی‌نظیری که از آن درست میشود آشنا هستند. یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از نوشیدنی کامبوجا به درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی و مزمن کمک می‌کند. محمد عبدالهی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: کامبوجا نوشیدنی شفابخشی است که از تخمیر […]


کامبوچا Kombucha

آیا تابحال اسم قارچ کامبوجا را شنیده‌اید؟ طرفداران طب سنتی احتمالاً با خواص این نوع قارچ و نوشیدنی بی‌نظیری که از آن درست میشود آشنا هستند.

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از نوشیدنی کامبوجا به درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی و مزمن کمک می‌کند.

محمد عبدالهی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: کامبوجا نوشیدنی شفابخشی است که از تخمیر نوعی قارچ طبیعی بدست می‌آید و با رژیم غذایی درست و استفاده مکرر آن می‌توان مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها شد.

وی بیان کرد: این روزها قارچ کامبوجا به دلیل فواید بی‌شمارش در بین طرفداران تغذیه سالم محبوبیت بسیاری پیدا کرده است.

عبدالهی در مورد فرآیند تخمیر این قارچ تصریح کرد: تخمیر و تولید این نوشیدنی از ترکیب چای سبز، شکر و قارچ کامبوجا در طول یک هفته بدست می‌آید.

وی در خصوص فواید این اکسیر جوانی عنوان کرد: این شربت با حفاظت از سیستم ایمنی و گوارشی بدن می‎تواند با سموم ناشی از داروهای شیمیایی و انواع آلودگی‌ها مقابله و آنها را به ترکیبات قابل دفع در بدن تبدیل کند. نوشیدنی کامبوجا همچنین با آزادسازی آهن موجود در چای و جذب این ماده از سبزیجات، باعث افزایش هموگلوبین خون، انتقال اکسیژن به بافت ها و رفع خستگی مزمن می‌شود.

عبدالهی با بیان اینکه کامبوجا با تنظیم متابولیسم بدن به کاهش وزن و تناسب اندام کمک می کند، اظهار کرد: این شربت با داشتن حجم بالایی از ویتامین ث در پیشگیری عوارضی چون آسیب های سلولی، تشکیل تومورهای سرطانی، بیماریهای التهابی و از کار افتادن سیستم ایمنی بسیار موثر است.

وی با اشاره به اینکه قارچ کامبوجا به شکل مؤثری زخم های دستگاه گوارش را درمان می ‌کند، ادامه داد: این شربت سبب کاهش قند خون و درمان دیابت‌های عصبی شده و برای افرادی که نارسایی کلیوی دارند، بسیار مفید است.

عبدالهی درباره موارد منع مصرف کامبوجا یادآور شد: خانم‌های باردار و شیرده، کودکان، اشخاصی که زخم معده دارند و یا اسید معده‌شان بالاست، هرگز نباید از این شربت استفاده کنند.

ADS



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات