Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 44678
تاریخ انتشار : جمعه 18 مارس 2016 - 16:54
4 views بازدید

دستور پخت غذای مخصوص ایرانی ها در شب چهارشنبه سوری

دستور پخت غذای مخصوص ایرانی ها در شب چهارشنبه سوری   در آخرین شب چهارشنبه سال بسیاری از مادران و خانم های ایرانی غذای خوشمزه و سنتی هویج پلو با خلال پوست پرتقال را تهیه و طبخ می کنند. شما هم می توانید در چهارشنبه سوری امسال این غذای خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده نوش جان کنید. در ادامه سماتک طرز تهیه هویج پلو […]

دستور پخت غذای مخصوص ایرانی ها در شب چهارشنبه سوری

دستور پخت غذای مخصوص ایرانی ها در شب چهارشنبه سوری 

 در آخرین شب چهارشنبه سال بسیاری از مادران و خانم های ایرانی غذای خوشمزه و سنتی هویج پلو با خلال پوست پرتقال را تهیه و طبخ می کنند. شما هم می توانید در چهارشنبه سوری امسال این غذای خوشمزه را بپزید و در کنار خانواده نوش جان کنید. در ادامه سماتک طرز تهیه هویج پلو با پوست پرتقال را به شما آموزش می دهد.

 

مواد لازم برای هویج پلو با خلال پوست پرتقال : برای 2 نفر
 برنج    1 پیمانه
 خلال پوست پرتقال      یک چهارم پیمانه
 هویج خلال شده     نصف پیمانه
 خلال پسته     نصف پیمانه
شکر   یک قاشق مرباخوری
نمک و روغن     به میزان لازم

 

طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال:
ابتدا آن افرادی که خودشان خلال را درست می کنند که حتما می دانند به چه صورت تلخی آن را بگیرند.

 

آن افرادی که از لوازم قنادی یا آجیل فروشی ها می گیرند که دیگر لازم نیست بدانند تلخی آن به چه صورت گرفته می شود، زیرا آماده ها تلخیش گرفته شده است .

 

من در اینجا از همین آماده ها استفاده کردم که خیلی راحت است، توصیه می کنم شما هم آماده استفاده کنید، اصلا به دردسرش نمی ارزد!
اول خلال پوست پرتقال ها را یک کمی آب بکشید ( تا گرد و خاک احتمالی آن گرفته شود ) بعد بگذارید با آب بجوشد.

 

حدود نیم ساعت کافی است، البته بستگی به خلال های شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقیقه امتحان کنید، یک دانه اش را بخورید ببینید سفتی آن چه طوری است، نباید زیاد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتی آن را زیاد حس کنید، خیلی نرم شود.

 

خلال پوست پرتقال ها را آب بکشید بعد بگذارید با آب بجوشد
آخرهای جوشیدن که بود ۱ قاشق شکری که داشتید را داخل آن بریزید، نگران نباشید، شیرین نمی شود، فقط برای این است که اگر یک کمی هم تلخی داشته باشه، داخل برنج که می رود خودش را نشان ندهد.

 

سپس خلال ها را آبکشی کنید.

 

حالا برنج را بگذارید بجوشد، همین زمان که برنج دارد می جوشد، شما هویج ها را تفت بدهید، آن قدر تفت بدهید که بافت آن نرم شود و زیاد زیرِ دندان قیریچ قیریچ نکند.

 

من همیشه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت می دهم، آخرهای تفت که شد خلال پوست پرتقال ها را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید و آخر هم خلال پسته ها را به آن اضافه کنید.

 

خلال پوست پرتقال را تفت بدهید و سپس هویج و در آخر خلال پسته را اضافه کنید و تفت بدهید.

 

بعد که برنج را آبکش کردید، ته قابلمه هرچی دوست دارید برای ته دیگ بگذارید ( سیب زمینی، نان، تست، کلم و … )

 

یک سوم برنج را بریزید در قابلمه و نصف هویج ها را بریزید روی آن، بعد یک سوم دیگر برنج را بریزید روی آن و بقیه ی هویج ها را بریزید روی آن و آخر هم بقیه برنج ها را اضافه کنید و طبق معمولِ همه ی برنج ها آن را دم کنید.

 

وقتی که آماده شد یک تکه کوچک کره بریزید روی آن و هم بزنید تا خوش رنگ و خوش بو شود. چون این پلو هویج و پرتقال دارد، اگر شفاف شود خیلی قشنگ و مهمان پسند می شود، پس کره یا روغن را حتما بریزید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات