Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 22073
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 نوامبر 2015 - 9:09
6 views بازدید

روش های اصولی جدا کردن ژله از ظرف یا قالب

روش های اصولی جدا کردن ژله از ظرف یا قالب ابتدا طرز تهیه آن را برای شما عزیزان یاد آور می شویم و سپس به نحونه برش و جدا کردن ژله از قالب می پردازیم. به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا […]

روش های اصولی جدا کردن ژله از ظرف یا قالب

روش های اصولی جدا کردن ژله از ظرف یا قالب

ابتدا طرز تهیه آن را برای شما عزیزان یاد آور می شویم و سپس به نحونه برش و جدا کردن ژله از قالب می پردازیم. به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

 

اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .

 

آماده سازی قالب:
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

 

اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

 

نحوه خارج کردن ژله از قالب:
ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

 

قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

 

قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود. این کار را چند بار تکرار می کنیم.

 

نکته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

 

نکته 2:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

 

نکته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قالب بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

 

جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .

 

تذکرات مهم:
♣ برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.

 

♣ بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.

 

♣ قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

 

نکات مهم برای برش ژله:
. همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.

 

. کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.

 

مطالب مرتبط:

 

آموزش درست کردن ژله سمنو

 

آموزش درست کردن ژله نوشابه با کف و یخ

 

آموزش درست کردن ژله انگور

 

آموزش درست کردن ژله بستنی فالوده ای

 

آموزش درست کردن ژله بستنی

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات