Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 103670
تاریخ انتشار : شنبه 10 سپتامبر 2016 - 16:43
0 views بازدید

سالاد سیب زمینی سبک ایتالیایی

گیگر: سالاد سیب زمینی سبک ایتالیایی   ناز وب، با توجه به این رشد اضافه وزن و چاقی در تمام کشورها به ویژه ایران رو به افزایش است کارشناسان و متخصصان تغذیه تاکید دارند که انواع سالاد های رژیمی را در لیست غذایی هر هفته خانواده قرار دهید تا از اضافه وزن و چاق خود و خانواده پیشگیری کنید. در این بخش به دستور تهیه […]

گیگر:

سالاد سیب زمینی سبک ایتالیایی

 

ناز وب، با توجه به این رشد اضافه وزن و چاقی در تمام کشورها به ویژه ایران رو به افزایش است کارشناسان و متخصصان تغذیه تاکید دارند که انواع سالاد های رژیمی را در لیست غذایی هر هفته خانواده قرار دهید تا از اضافه وزن و چاق خود و خانواده پیشگیری کنید. در این بخش به دستور تهیه خوشمزه ترین سالاد ایتالیایی می پردازیم.

 

 

سالاد سیب زمینی ایتالیایی همواره پرطرفدار است , البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است .

 

مواد لازم:

    سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : 450 گر
     ماست ساده : 4 قاشق غذاخوری
     سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
    گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : 8 عدد
     برگ جعفری , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
     نمک : به میزان لازم
     فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1. پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .

2. گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .

 

3. برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

4. سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های 5 سانتیمتری خرد نمایید .

 

5. سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .

6. سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .



لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات