Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 66492
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 می 2016 - 13:39
0 views بازدید

سیب زمینی ضد‌ سرطان و دیابت به رنگ بنفش رسید

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، “دیوید هالم” سخنگوی دانشگاه کولورادو در آمریکا درباره سیب زمینی ضد سرطان گفت: رنگ این سیب زمینی، محتویات آن را فاش می کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد. دکتر دیوید هالم دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کولورادو، برای به عمل آوردن این […]

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، “دیوید هالم” سخنگوی دانشگاه کولورادو در آمریکا درباره سیب زمینی ضد سرطان گفت: رنگ این سیب زمینی، محتویات آن را فاش می کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد.

دکتر دیوید هالم

دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کولورادو، برای به عمل آوردن این سیب زمینی، 3 سال فعالیت تحقیقاتی انجام دادند و سرانجام به سیب زمینی هایی با رنگ های بنفش و قرمز رسیدند.

به گفتۀ دانشمندان، این سیب زمینی نه تنها موادِ ضد اکسیده شدن دارد، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، روی و فنل های مختلف است. میزانِ مواد ضد اکسیده شدن که در این سیب زمینی وجود دارد، با میزانی از آن که در انار و توت وجود دارند، برابری می کند.

سیب زمینی ضد‌ سرطان و دیابت به رنگ بنفش رسید

هالم تاکید کرد: این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی شود، به همین سبب می توان آن را سیب زمینیِ مفید و سالم معرفی کرد. این سیب زمینی همچنین حاوی موادی است که جلوی بیماری آب مرواریدِ چشم را می گیرد و با بیماری دیابت مقابله می کند.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

“دیوید
هالم” سخنگوی دانشگاه کولورادو در آمریکا، به خبرنگاران گفت: رنگ این سیب
زمینی، محتویات آن را فاش می کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد
اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد.

دکتر دیوید هالم

دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کولورادو، برای به عمل آوردن این سیب
زمینی، 3 سال فعالیت تحقیقاتی انجام دادند و سرانجام به سیب زمینی هایی با
رنگ های بنفش و قرمز رسیدند.

به گفتۀ دانشمندان، این سیب زمینی نه تنها موادِ ضد اکسیده شدن دارد، بلکه
حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، روی و فنل های مختلف است. میزانِ مواد ضد
اکسیده شدن که در این سیب زمینی وجود دارد، با میزانی از آن که در انار و
توت وجود دارند، برابری می کند.

هالم تاکید کرد: این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی
شود، به همین سبب می توان آن را سیب زمینیِ مفید و سالم معرفی کرد. این
سیب زمینی همچنین حاوی موادی است که جلوی بیماری آب مرواریدِ چشم را می
گیرد و با بیماری دیابت مقابله می کند.

– See more at: http://fa.alalam.ir/news/1821611#sthash.Vao3Z9QK.dpuf

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات