Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 39077
تاریخ انتشار : جمعه 4 مارس 2016 - 8:15
3 views بازدید

طرز تهیه باقالی قاتق با مرغانه غذای معروف خطه گیلان

طرز تهیه باقالی قاتق با مرغانه غذای معروف خطه گیلان  یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی که بسیاری از مردمان رشت طرفدار آن هستند باقالی قاتق است. در ادامه این مطلب سماتک آموزش درست کردن این غذای شمالی را برای شما گردآوری کرده ایم.   مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر : باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)     100 گرم     100 گرم / […]

طرز تهیه باقالی قاتق با مرغانه غذای معروف خطه گیلان

طرز تهیه باقالی قاتق با مرغانه غذای معروف خطه گیلان

 یکی از خوشمزه ترین غذاهای شمالی که بسیاری از مردمان رشت طرفدار آن هستند باقالی قاتق است. در ادامه این مطلب سماتک آموزش درست کردن این غذای شمالی را برای شما گردآوری کرده ایم.

 

مواد لازم باقالی قاتق برای چهار نفر :

باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)
    

100 گرم
    

100 گرم / 160 کالری

شوید(شبت) خشک
    

2 قاشق غذاخوری
    

100 گرم / 253 کالری

سیر
    

3 الی 4 حبه
    

100 گرم / 120 کالری

تخم مرغ
    

2 عدد
    

100 گرم / 147 کالری

روغن
    

2 قاشق غذاخوری
    

100 گرم / 900 کالری

آب
    

2 لیوان
    

100 گرم / 0 کالری

زردچوبه,نمک وفلفل
    

به میزان دلخواه
    

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه باقالی قاتق :

*. به نقل از آکاایران : ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده.

 

*. سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم.بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد.

 

*. 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغ ها ببندد.

 

نکات مهم :

*. تخم مرغ ها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند.

 

خواص شوید :

*. به طور طبیعی تنظیم کننده انسولین به حساب می آید.

*. ناراحتی های مربوط به قاعدگی را برطرف می کند.

*. برای درمان ناراحتی های تنفسی موثر است.

*. آنتی اکسیدان موجود در آن با سرطان مقابله می کند.

*. با اثر وابسته به مقدار مصرف باعث کاهش کلسترول تام،کاهش LDL ، افزایش HDL و کاهش تری گلیسرید TG می گردد .

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات