Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 109724
تاریخ انتشار : جمعه 30 سپتامبر 2016 - 18:41
0 views بازدید

طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه

گیگر : در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن بیسکویت به شکل دانه قهوه قرار داده ایم. بیسکویت دانه قهوه هم از لحاظ شکل و شباهتش به دانه قهوه و هم به خاطر طعم بی نظیرش یکی از دسر هایی خواهد بود که در لیست علاقه‌مندی هایتان قرار خواهد گرفت.     مواد لازم:       کره یا مارگارین : 125 گرم    […]

گیگر :

در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن بیسکویت به شکل دانه قهوه قرار داده ایم. بیسکویت دانه قهوه هم از لحاظ شکل و شباهتش به دانه قهوه و هم به خاطر طعم بی نظیرش یکی از دسر هایی خواهد بود که در لیست علاقه‌مندی هایتان قرار خواهد گرفت.

 

 

مواد لازم:

 

    کره یا مارگارین : 125 گرم
    تخم مرغ: 1 عدد
    پودر شکر: 1 پیمانه
    نشاسته: 1/2 پیمانه
    نسکافه: 2 قاشق چای خوری
    اب جوش: 1 قاشق غذا خوری
    ارد: حدود 2 و 1/2 پیمانه
    کاکائو: 2 قاشق چای خوری
    بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
    وانیل : یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه

 

طرز تهیه:

 

نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار.کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

 

خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد. از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها رو شکل میندازیم سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 – 25 دقیقه پخته شود.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات