Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 15911
تاریخ انتشار : جمعه 13 نوامبر 2015 - 10:06
6 views بازدید

طرز تهیه سالاد فلفل

فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل می‌دهد و طعم بی نظیری به غذا می‌دهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کرده‌ایم که مختص جنوب شرق آسیا می‌باشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم : 450 گرم فلفل پپرونی 900 گرم فلفل دلمه‌ای ، خشک 120 گرم فلفل […]


سالاد فلفل

فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل می‌دهد و طعم بی نظیری به غذا می‌دهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کرده‌ایم که مختص جنوب شرق آسیا می‌باشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • 450 گرم فلفل پپرونی
  • 900 گرم فلفل دلمه‌ای ، خشک
  • 120 گرم فلفل فرنگی شیرین ، خشک
  • 450 گرم سوسیس پپرونی
  • 450 گرم پنیر پرولون
  • 250 گرم پنیر سوئیسی
  • 250 گرم پنیر چدار
  • 180 گرم قارچ ، خشک و نازک خرد شده
  • 180 گرم زیتون سیاه، خشک و نازک خرد شده
  • چهار حبه سیر
  • چهار و نیم قاشق غذا خوری پونه خشک
  • یک فنجان روغن کانولا
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون

طرز تهیه :

ابتدا یک کاسه بزرگ درب دار آماده کرده و درونش فلفل پپرونی ، فلفل دلمه‌ای ، فلفل فرنگی شیرین ، سوسیس پپرونی ، پنیر پرولون ، پنیر سوئیسی ، پنیر چدار ، قارچ ، زیتون سیاه ، حبه سیر ، پونه خشک ، روغن کانولا و روغن زیتون می‌ریزیم و هم می‌زنیم سپس درش را گذاشته و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می‌هیم. به همین سادگی سالاد شما آماده سرو است.


Laghari



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات