Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 31821
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 فوریه 2016 - 14:43
1 views بازدید

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر غذای خوشمزه و کم کالری

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر غذای خوشمزه و کم کالری   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان  آب  ۲ فنجان     مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر : پیاز خرد شده  ۱ عدد  روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سس مارینا ۲ فنجان  عصاره گوشت  ۱ فنجان سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه قرمز […]

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر غذای خوشمزه و کم کالری

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر غذای خوشمزه و کم کالری

 

مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

 برنج سفید نپخته۱ فنجان
 آب ۲ فنجان

 

 

مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

پیاز خرد شده ۱ عدد
 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
سس مارینا۲ فنجان
 عصاره گوشت ۱ فنجان
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز خرد شدهیک چهارم قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم
سس تند ایتالیایی۱۰۰ گرم
 گوجه فرنگی خرد شده۲۸۰ گرم
 جعفری خرد شدهیک چهارم فنجان
سیر له شده۴ حبه
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه۱ قاشق چایخوری
فلفل هندیچند عدد
* فلفل دلمه سبز۴ عدد
پنیر پارمیسان۱ فنجان

 

 

* فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

 

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

 

یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

 

پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

 

یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

 

مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

 

گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

 

فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

 

بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات