Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 850
تاریخ انتشار : شنبه 10 اکتبر 2015 - 15:40
10 views بازدید

طرز تهیه مرغ سالسا

از مزه تکراری مرغ خسته شده‌اید؟ امروز برای شما عزیزان مجله آشپزی آلامتو دستوری متفاوت برای پختن مرغ را آماده کرده‌ایم. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه یک غذای خوشمزه مرغی را یاد بگیرید. مواد لازم : چهار عدد سینه مرغ بدون پوست چهار قاشق چای خوری مخلوط ادویه یک فنجان سالسا یک فنجان خرد شده پنیر چدار دو قاشق غذا خوری خامه […]


Salsa Chicken

از مزه تکراری مرغ خسته شده‌اید؟ امروز برای شما عزیزان مجله آشپزی آلامتو دستوری متفاوت برای پختن مرغ را آماده کرده‌ایم. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه یک غذای خوشمزه مرغی را یاد بگیرید.

مواد لازم :

  • چهار عدد سینه مرغ بدون پوست
  • چهار قاشق چای خوری مخلوط ادویه
  • یک فنجان سالسا
  • یک فنجان خرد شده پنیر چدار
  • دو قاشق غذا خوری خامه ترش

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (190  درجه سانتیگراد ) قرار می‌دهیم.

سپس سینه‌های مرغ را درون ظرف می‌گذاریم و مخلوط ادویه و سالسا را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به خورد تکه‌های مرغ برود.

سپس به مدت 25 تا 35 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم و پس از آن از فر خارج کرده و پنیر را رویش می‌پاشیم و 3 تا 5 دقیقه دوباره درون فر قرار می‌دهیم تا پنیر ذوب شود سپس خامه ترش را ریخته و سرو می‌کنیم. البته تزیین غذا هم بسته به سلیقه شماست و میتواند در خوش رنگ کردن غذا موثر باشد.

گیفت کارت سنتر

Laghari



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات