Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 78166
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 ژوئن 2016 - 10:50
1 views بازدید

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

گیگر : به گزارش ایران ناز نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.   مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی   گوشت چرخ کرده : 150 گرمرب گوجه : یک قاشق غذاخوری‌نمک و فلفل : به میزان […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز نان شکم پر یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های رسمی بسیار مناسب است. این بار نان شکم پر را با خمیر جادویی درست کرده و میهمانان را سورپرایز کنید.

 

مواد لازم برای نان شکم پر با خمیر جادویی

 

گوشت چرخ کرده : 150 گرم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری‌
نمک و فلفل : به میزان لازم
قارچ خرد‌ شده: 4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
پیازداغ : 2 قاشق غذا‌خوری
روغن : یک قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم‌ مرغ : یک عدد
کره آب شده : 2 قاشق
ذرت و نخود پخته شده : نصف فنجان

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی

 

آرد : 2 لیوان

خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ : یک‌ عدد

روغن : 4 قاشق

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

شکر : یک قاشق مرباخوری

شیر یا آب ولرم : یک لیوان سر خالی

 

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

 

طرز تهیه خمیر جادویی

 

پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.سپس بقیه شکر، نمک، تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.آرد را کم‌کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.

 

خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.این خمیر را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می‌توان با آن انواع غذا‌ها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم‌پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.به همین دلیل به آن خمیر همه‌کاره یا خمیر جادویی می‌گویند.

 

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

 

طرز تهیه نان شکم پر

 

پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.بعد به ترتیب رب‌گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلی‌متر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید

 

و یکی از خمیر‌های باز شده را کف قالب جای دهید.مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.حرارت لازم 180 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات