Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 88065
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 جولای 2016 - 11:52
0 views بازدید

طرز تهیه پاستا پر ادویه و میگو

گیگر : به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان طرز تهیه پاستا پر ادویه و میگو قرار داده شده است.این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است.از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه     مواد لازم برای 4 […]

گیگر :

به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان طرز تهیه پاستا پر ادویه و میگو قرار داده شده است.این غذای ساده و سریع از میگو و کلم بروکلی و گوجه فرنگی به همراه پاستا تهیه شده است. که با فلفل قرمز خرد شده مزه دار شده است.از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

220گرم پاستای رشته ای

3 فنجان کلم بروکلی خرد شده

رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده

موسیر ریز خرد شده: 2 عدد

400 گرم میگوی پاک شده یخ زده با دم

یک چهارم یا یک دوم قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
یک چهارم فنجان ریحان خرد شده

 

طرز تهیه پاستا پر ادویه و میگو

 

طرز تهیه:

 

پاستا را مطابق با دستور کارخانه تهیه می‌کنید. آبکشی می‌کنید و می‌گذارید تا خشک شود سپس درآن را می‌گذارید تا گرم بماند. در ضمن گوجه فرنگی را در روغن می‌ریزیم بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد. زیر شعله باید متوسط باشد. موسیر را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن را تفت دهید.

 

به ماهی تابه میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. 2 دقیقه صب کنید. می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی هم به آن اضافه کنید. تقریبا 4 دقیقه صبر کنید تا میگو‌ها کدر شوند. پاستا را به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. کمی روغن زیتون به آنها اضافه کنید و مدتی صبر کنید. غذای شما آماده است.

 

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات