Sunday 11 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 45409
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مارس 2016 - 20:15
2 views بازدید

طرز تهیه پای مرغ و تره فرنگی بدون گلوتن

آشپزی بدون گلوتن شاید برای خیلی از ما کار سختی باشد چون گلوتن در اکثر مواد غذایی یافت می‌شود اگر شما نیز به هر دلیلی یک رژیم فاقد گلوتن را در پیش گرفته اید پس با مجله آشپزی آلامتو همراه شوید و این پای سالم و بدون گلوتن را برای عصرانه آماده کنید. ارزش تغذیه‌ای: 669 کیلوکالری 40 گرم چربی 43 گرم کربوهیدارت 0 گرم […]


chicken-and-leek-pie پای مرغ و تره فرنگی

آشپزی بدون گلوتن شاید برای خیلی از ما کار سختی باشد چون گلوتن در اکثر مواد غذایی یافت می‌شود اگر شما نیز به هر دلیلی یک رژیم فاقد گلوتن را در پیش گرفته اید پس با مجله آشپزی آلامتو همراه شوید و این پای سالم و بدون گلوتن را برای عصرانه آماده کنید.

ارزش تغذیه‌ای:

  • 669 کیلوکالری
  • 40 گرم چربی
  • 43 گرم کربوهیدارت
  • 0 گرم شکر
  • 3 گرم فیبر
  • 38 گرم پروتئین
  • 34 گرم نمک

مواد لازم:

  • 175 گرم آرد بدون گلوتن
  • 85 گرم کره
  • 50 گرم پنیر چدار رنده شده
  • یک قاشق چایخوری دانه‌های درشت خردل

برای داخل پای:

  • 500 گرم سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • 25 گرم کره
  • دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
  • دو عدد تره فرنگی خرد شده
  • 350 میلی لیتر آب مرغ داغ
  • یک قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن
  • 85 گرم شاهی خرد شده
  • چهار قاشق غذاخوری خامه
  • یک قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

  1. آرد، کمی نمک و کره را در داخل یک کاسه مخلوط کنید و سپس با پنیر ترکیب نمایید. دو قاشق غذاخوری آب سرد را با دانه‌های خردل ترکیب کنید. سپس داخل خمیر بریزید. همه مواد را کاملا ترکیب کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  2. مرغ را داخل کره و روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس تره فرنگی را به مرغ اضافه کنید و به مدت دو الی سه دقیقه تفت دهید . آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. در نهایت درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد.
  3. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. مرغ و تره را به یک ظرف 1.2 لیتری منتقل کنید. با آرد و یک قاشق غذاخوری آب سرد یک خمیر درست کنید.حالا این خمیر را با دو قاشق غذاخوری آب مرغ رقیق نمایید و آن را به ظرف اضافه کنید تا زمانی که ضخیم شود بر روی حرارات هم بزنید. حرارت را خاموش کنید. شاهی و خامه را اضافه کنید و سپس روی مرغ بریزید و اجازه دهید سرد شود.
  4. حالا خمیر آماد شده را داخل یک ظرف مناسب باز کنید. مواد را داخل آن بگذارید و قسمت دیگر خمیر را روی آن بپوشانید. اجازه دهید به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر بپزد.

لاغری و کاهش وزن



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 8
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات