Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 47378
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 مارس 2016 - 5:15
0 views بازدید

طرز تهیه پای گوشت چرخ کرده

این  پای بدون گلوتن بسیار خوشمزه است. شما می‌توانید این پای را به همراه چای میل کنید. زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه ارزش تغذیه‌ای: 175 کیلوکالری 21 گرم چربی 2 گرم کربوهیدارت 11 گرم شکر 1 گرم پروتئین 01 گرم نمک مواد لازم: 125 گرم کره 200 گرم آرد بدون گلوتن یک قاشق غذاخوری پودر قند پوست پرتغال رنده شده 200 […]


پای بدون گلوتن crumbletopped-mince-pies

این  پای بدون گلوتن بسیار خوشمزه است. شما می‌توانید این پای را به همراه چای میل کنید.

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • 175 کیلوکالری
  • 21 گرم چربی
  • 2 گرم کربوهیدارت
  • 11 گرم شکر
  • 1 گرم پروتئین
  • 01 گرم نمک

مواد لازم:

  • 125 گرم کره
  • 200 گرم آرد بدون گلوتن
  • یک قاشق غذاخوری پودر قند
  • پوست پرتغال رنده شده
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده بدون گلوتن

برای روی تارت:

  • 25 گرم بادام زمینی
  • 25 گرم بادام
  • کمی دارچین
  • 25 گرم کره
  • 25 گرم شکر قهوه‌ای

طرز تهیه:

  1. برای ایجاد خمیر تارت، کره را داخل آرد بریزید و با درست خوب ورز بدهید. کمی پودر قند و پودر پرتغال به آن اضافه کنید. چهار قاشق غذاخوری آب داخل آن بریزید و خوب ترکیب نمایید. سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  2. فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. در یک مکان تمیز خمیر را با ضخمات دو الی سه میلی متر باز کنید. حالا داخل ظرف‌های مخصوص تارت قرار دهید و درون آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید.
  3. حالا مواد رویی تارت را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی تارت بریزید.  تارت را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید و با کره یا خامه سرو کنید.

لاغری و کاهش وزن



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات