Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 102477
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 سپتامبر 2016 - 18:30
0 views بازدید

طرز تهیه کیک شربتی همراه با پسته

گیگر : کیک شربتی همراه با پسته یکی از خوشمزه ترین نوع کیک می باشد.کیک شربتی پسته و مرکبات از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.     مواد لازم:         کره  ۷۵ گرم        تخم مرغ  ۴ عدد        شکر  ۲۵۰ گرم        پودر پسته  ۱۰۰ گرم        آرد سمولینا  ۱۰۰ گرم        مارمالاد پرتقال  ۵۰ گرم        […]

گیگر :

کیک شربتی همراه با پسته یکی از خوشمزه ترین نوع کیک می باشد.کیک شربتی پسته و مرکبات از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 

 

مواد لازم:

        کره  ۷۵ گرم
        تخم مرغ  ۴ عدد
        شکر  ۲۵۰ گرم
        پودر پسته  ۱۰۰ گرم
        آرد سمولینا  ۱۰۰ گرم
        مارمالاد پرتقال  ۵۰ گرم
        لیمو ترش  ۲ عدد
        نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری
        نعناع خشک  ۱ قاشق چای خوری
        پسته  ۲۵ گرم

 

طرز تهیه کیک شربتی همراه با پسته

 

طرز تهیه:

 

  از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب گرد با قطر 20 سانتی متر را با کره چرب کرده و در آن کاغذ روغنی پهن کنید.در کاسه ای تمیز سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد. در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ و 100 گرم شکر را با همزن برقی بزنید،

 

تا کمرنگ و خامه ای شوند. در حالیکه مواد را با همزن برقی می زنید، به آرامی پودر پسته و آرد سمولینا و بعد کره ی آب کرده، رنده ی پوست لیمو، مارمالاد پرتقال و نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را بزنید تا یکدست شوند. سفیده ی زده شده را در 3 مرحله به آن ها اضافه کنید،

 

تا هوای داخل مواد خارج نشود.خمیر را در قالب آماده شده بریزید. آن را برای 25 تا 30 دقیقه تا کیک طلایی شود و تا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. در این میان شیره ی لیمو را تهیه کنید. آب لیمو و 150 گرم شکر را در قابلمه ی کوچکی روی حرارت متوسط بریزید.

 

آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.  وقتی کیک را از فر خارج کردید، فورا با خلال دندان بر روی آن تعدادی حفره ایجاد کنید و شیره را به آرامی روی آن بریزید. نعناع و پسته ی خرد شده را روی کیک بپاشید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

 

کیک را از قالب خارج کرده، آن را برش دهید و در صورت تمایل با مقداری ماست چکیده میل کنید.نکات: به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. کره را روی حرارت پایین آب کرده و کنار بگذارید. زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.پوست لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید برگ های نعناع و پسته ها را خرد کنید.

 

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات