Wednesday 7 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 54670
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 آوریل 2016 - 5:40
0 views بازدید

طرز تهیه کیک پرتغالی ژله‌ای

اگر طعم پرتغال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت. مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی: یک بسته پودرکیک پرتغال یک بسته پودر ژله پرتغال یک پیمانه آب جوش یک بسته پودینگ وانیلی یک پیمانه شیر یک قاشق چایخوری وانیل یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال خامه طرز تهیه: ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید. […]


کیک پرتغالی best-orange-dreamsicle-cake

کیک پرتغالی best-orange-dreamsicle-cake

اگر طعم پرتغال را دوست دارید حتما طعم این کیک را نیز دوست خواهید داشت.

مواد لازم برای تهیه کیک پرتغالی:

  • یک بسته پودرکیک پرتغال
  • یک بسته پودر ژله پرتغال
  • یک پیمانه آب جوش
  • یک بسته پودینگ وانیلی
  • یک پیمانه شیر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق چایخوری عصاره پرتغال
  • خامه

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر کیک را بر اساس دستور روی بسته بندی آماده کنید.
  2. بعد از اینکه کیک آماده شد، از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  3. حالا پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش بریزید و روی کیک قرار دهید.
  4. اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در همین حالت باقی بماند و خنک شود.
  5. در یک کاسه بزرگ، پودینگ وانیلی را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید.
  6. عصاره پرتغال و وانیل را در کاسه بریزید .
  7. ماده آماده شده را روی کیک بریزید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید و با خامه تزیین کنید. نوش جان

The post طرز تهیه کیک پرتغالی ژله‌ای appeared first on آلامتو.



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 4
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات