Saturday 10 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 39115
تاریخ انتشار : جمعه 4 مارس 2016 - 10:21
3 views بازدید

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها  یکی از محبوب ترین غذاهای مردم اصفهان که بسیار کهن نیز می باشد گوشت و لوبیا است. این غذا با مقدار زیادی گوشت و لوبیا طبخ می شود و جالب اینجاست که باید بدانید این غذا فقط باید در قابلمه مسی طبخ و پخته شود. غذای سنتی گوشت و لوبیا با نان تازه سرو […]

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای لذیذ و مخصوص اصفهانی ها

 یکی از محبوب ترین غذاهای مردم اصفهان که بسیار کهن نیز می باشد گوشت و لوبیا است. این غذا با مقدار زیادی گوشت و لوبیا طبخ می شود و جالب اینجاست که باید بدانید این غذا فقط باید در قابلمه مسی طبخ و پخته شود. غذای سنتی گوشت و لوبیا با نان تازه سرو می شود.

 

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر :
 گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)      ۱۰۰ گرم
 سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله     ۵۰۰ گرم
 لوبیا سفید     ۲ پیمانه
برنج     ۱/۳ پیمانه
پیاز     یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه     به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت و لوبیا :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

 

سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.

 

پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

 

نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.

 

* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.

 

* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 6
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات