Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 46720
تاریخ انتشار : جمعه 25 مارس 2016 - 14:42
0 views بازدید

عسل طبیعی قندخون را بالا نمی‌برد

افراد مبتلا به دیابت با مصرف کنترل شده عسل سطح قندخونشان افزایش نمی‌یابد. زاهد متخصص داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مصرف عسل در افراد دیابتی گفت: پزشکان معتقدند که افرادی که دچار عارضه دیابت هستند با مصرف کنترل شده و محتاطانه عسل فرآوری شده و کاملا طبیعی در حد نیاز ضروری بدن اشکالی ندارد و […]

افراد مبتلا به دیابت با مصرف کنترل شده عسل سطح قندخونشان افزایش نمی‌یابد.

زاهد متخصص داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مصرف عسل در افراد دیابتی گفت: پزشکان معتقدند که افرادی که دچار عارضه دیابت هستند با مصرف کنترل شده و محتاطانه عسل فرآوری شده و کاملا طبیعی در حد نیاز ضروری بدن اشکالی ندارد و سطح قندخون افزایش نمی‌یابد. 

وی بیان کرد: یک فرد دیابتی می‌تواند در روز 50 گرم فروکتوز که همان شیرین کننده عسل است مصرف کند، بدون آنکه قند خونش افزایش یابد اما به طور کلی مصرف عسل به علت ترکیب پروفایل لیپیدی‌اش واقعا مضر است.

این متخصص افزود: هر قاشق غذاخوری عسل معادل 64 کالری است و 5/8 گرم فروکتوز دارد و این به معنی اثر لاغری این ماده طبیعی و مقوی در بدن افراد است.

زاهدی ادامه داد: افراد دیابتی بهتر است به جای استفاده از قند و شکر، عسل مصرف کنند تا سطح قند خونشان کمتر دچار نوسان شود و مشکل دیابتشان تا حدودی برطرف می‌شود. 

وی در پایان گفت: عسلی که از شهد گل‌ها و به وسیله زنبور تهیه شده است بسیار مقوی و میزان قند آن در حد قابل قبول برای افراد مبتلا به دیابت است.

انتهای پیام/

 

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات