Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 76622
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 ژوئن 2016 - 9:47
0 views بازدید

علائم خطرناک در دست و پاها/خواص اعجازانگیز آب زنجبیل/ميوه‌هایی كه طبابت می کنند

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در بسته سلامت امروز علائم خطرناک در دست و پاها، خواص اعجازانگیز آب زنجبیل، ميوه‌هایی كه طبابت می کنند و  شناسایی غذاهایی که عامل بوی بد دهان هستند را بخوانید. علائم خطرناک در دست و پاها + هشدار دکتر نوروزیان متخصص مغز و اعصاب در این باره گفت: سردی دست و پا به صورت مداوم در برخی افراد […]

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، در بسته سلامت امروز علائم خطرناک در دست و پاها، خواص اعجازانگیز آب زنجبیل، ميوه‌هایی كه طبابت می کنند و  شناسایی غذاهایی که عامل بوی بد دهان هستند را بخوانید.

علائم خطرناک در دست و پاها + هشدار

دکتر نوروزیان متخصص مغز و اعصاب در این باره گفت: سردی دست و پا به صورت مداوم در برخی افراد می‌تواند به دلایل مختلف از جمله اختلالات عروقی، اختلالات اعصاب، افسردگی و اختلالات روحی و کم‌کاری تیروئید باشد.

وی افزود: در این شرایط اگر دلیل آن عروقی نباشد و نبض‌ و گردش‌ خون فرد طبیعی باشد جای نگرانی ندارد و اگر از اعصاب باشد اصطلاحا فرد به نوروپاتی‌ یا اختلالات هدایتی در اعصاب محیطی دچار شده است که باید نوار اعصاب گرفته شود.

دکتر نوروزیان اظهار داشت: اما چنانچه سردی دست یا پا مانع فعالیت‌های عادی شود و ورم و تغییر رنگ در انگشتان یا ورم مفاصل و یا زخمی بر روی دست یا پا وجود داشته باشد از نشانه های نگران کننده‌ای است که باید به پزشک مراجعه شود.

وی خاطر نشان کرد: خوردن ماهی انقباض رگ‌های خونی را تامین می‌کند و خوردن آن برای افرادی که دچار این عارضه هستند توصیه می‌شود. همچنین پوشیدن دستکش و جوراب برای گرم نگه داشتن دست و پاها از ساده‌ترین و راحت‌ترین‌ راه برای جلوگیری از این اختلال است.

دکتر نوروزیان در خاتمه گفت: متعادل نگه داشتن دمای اتاق و دمای بدن از عواملی است که سرخرگ‌های بدن را به گرم بودن عادت می‌دهد و همچنین ورزش و تمرکز از عوامل بسیار موثر بر درمان آن محسوب می‌شود. /الودکتر


خواص اعجازانگیز آب زنجبیل

مهر نوشت: اگر جویدن این گیاه تند را دوست ندارید، می توانید یک لیوان آب آن را بنوشید و از خواص متعدد آن بهره مند شوید. در ادامه به فهرستی از خواص این گیاه اعجازانگیز اشاره می شود.
 
کمک به کنترل دیابت: زنجبیل دارای ویژگی های ضددیابت است و مطالعات متعددی نشان داده اند که این گیاه به کاهش سطح گلوکز خون افراد دیابتی و حتی افراد غیردیابتی کمک می کند. نوشیدن یک لیوان آب زنجبیل به کنترل سطح قندخون به هنگام ناشتا نیز کمک می کند.
 
تاخیر روند پیری فکر و ذهن: به دلیل وجود ترکیبات فنول و فلاونوئید در زنجبیل، این گیاه دارای خواص محافظ نورون ها هم هست. آب زنجبیل بخصوص به افزایش سطح پروتئین مغز کمک کرده و در نتیجه سلامت مغز را حفظ می کند. کاهش سطح پروتئین مخصوصا در میانسالی منجر به بروز مشکلاتی نظیر الزایمر و سایر اختلالات روانی می شود.
 
مبارزه با سرطان: زنجبیل دارای چندین فنولیک بیواکتیو و ترکیبات تند ادویه ای فرّار نظیر شوگائول و پارادول است. طبق مطالعات، عصاره زنجبیل دارای خواص ضدسرطان است که به کنترل سرطان پروستات کمک می کند.
 
کاهش کلسترول: ازآنجائیکه این گیاه به کنترل سطح گلوکز کمک می کند، آب آن هم بر کاهش کلسترول تاثیرگذار است.
 
تسکین درد ورم مفاصل: عصاره زنجبیل دارای خواص تسکین دهنده درد هم هست و بسیار برای افرادی که از درد مزمن زانو رنج می برند مفید است.
 
نحوه تهیه آب زنجبیل: ابتدا زنجبیل ها را خوب شسته و پوست آن را بگیرید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و همراه کمی آب درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون لیوان ریخته و آب نصف لیمو را در آن بچکانید. در صورت تمایل کمی عسل هم به آن اضافه کنید. آب زنجبیل شما آماده است.

علائم خطرناک در دست و پاها/خواص اعجازانگیز آب زنجبیل/ميوه‌هایی كه طبابت می کنند

ميوه‌هایی كه طبابت می کنند

روزنامه آرمان نوشت:  بهتر است ميوه را به صورت كامل و نه آب ميوه ميل كنيد. به خاطر اينكه گوشت و پوست ميوه حاوی خواصی است كه در روند آبگيری از بين می رود. تا جايی كه می شود از ميوه‌های ارگانيك استفاده كنيد به خصوص ميوه‌های ريز مانند توت‌فرنگي و همچنين موز و غيره را. به خاطر اينكه اين ميوه‌ها حساسيت بيشتری نسبت به آفت‌كش‌ها دارند.
 
توت ‌فرنگی
 
كلا توت‌ها منبع خاصيت هستند. توت‌فرنگی نيز جزو ميوه‌های ريز و خوش‌طعمی است كه ظاهرش دلربا و طعمش فوق‌العاده است. اين توت خوش‌رنگ ديورتيك (ادرارآور) و ملين است و مصرف آن باعث احساس شادابی می شود. اين ميوه ريز سرشار از ويتامين C و انواع آنتی اكسيدان‌هاست كه سلامتی تان را تضمين می‌کند.
 
گيلاس
 
گيلاس خطر ابتلا به سرطان سينه، سرطان پوست، سرطان معده، سرطان كبد و سرطان ريه را كاهش می دهد. دم گيلاس خواص ديورتيك دارد و باعث تميزی كليه‌ها می شود. می توانيد دم يا همان چوب گيلاس را دم كرده و ميل كنيد.

تمشك و شاه‌توت
 
به افرادی كه از مشكلات گوارشی و همچنين از روماتيسم رنج مي‌برند توصيه می شود حتما شاه‌توت و تمشك ميل كنند. اگر دچار اختلالات قاعدگی هستيد نيز حتما به اين ميوه‌های ريز اعتماد كنيد. شاه‌توت و تمشك سرشار از فيبرها بوده و به اين ترتيب از يبوست نيز پيشگيری می كنند.
 
هلو
 
هلو يكی از منابع خوب ويتامين‌های گروه B و E می باشد. اين ميوه باعث تحريك عملكرد روده‌ها و ترشحات معده می شود و به هضم غذا كمك می كند. هلو سرشار از املاح معدنی است و برای ورزش‌كاران فوق‌العاده است.
 
بلوبری
 
بلوبری را قهرمان آنتی اكسيدانی می دانند. اين ميوه بنفش خوش‌طعم حاوی تركيبات آنتی اكسيدانی فراوانی است كه به بهبود حافظه كمك كرده و آلزايمر را از شما دور می كند. اين ميوه‌های ريز استحكام استخوان را نيز بالا می برند.

علائم خطرناک در دست و پاها/خواص اعجازانگیز آب زنجبیل/ميوه‌هایی كه طبابت می کنند

غذاهایی که عامل بوی بد دهان هستند را بشناسید

مریم مقیمی متخصص طب سنتی گفت: مصرف غذاهای فست‌فودی، نوشابه‌های گازدار، همبرگر، سوسیس و کالباس بسیار به ایجاد بوی بد کمک می‌کند چون این غذاها در معده به‌راحتی هضم نمی‌شود و به‌اصطلاح در معده زیاد می‌ماند و موجب بروز بوی بد دهان می‌شود.

مریم مقیمی درباره بوی بد دهان اظهار داشت: مصرف غذاهای بیات، غذاهای کارخانه‌ای، غذاهای غلیظ و دیرهضم موجب بروز بوی دهان می‌شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف تنقلات بی‌ارزش مانند پفک، چیپس، آب‌میوه‌های صنعتی، زیاد خوردن غذا، باهم‌خوری و برهم‌خوری‌ها نیز از علل دیگر بوی بد دهان است.

مقیمی اضافه کرد: برای پیشگیری از بوی بد دهان افراد از مصرف انواع نوشابه‌های گازدار و بدون گاز صنعتی، قهوه، کاکائو، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، آب یخ، غذاهای خمیری مانند ماکارونی، الویه، قارچ و سیب‌زمینی پرهیز جدی داشته باشند.

وی با بیان طرز تهیه یک خمیردندان گیاهی گفت: برای تهیه خمیردندان گیاهی می‌توان گلنار 20 گرم، کندر 15 گرم، سماق 30 گرم و تخم گشنیز 5 گرم، همه را نرم بکوبند یا آسیب کنند، مسواک را خیس کنند و به پودر آغشته کنند و مسواک بزنند.

این متخصص طب سنتی افزود: مالیدن مخلوط عسل و نمک و سرکه ماهی حداقل سه الی چهار بار بر دندان‌ها باعث سفید شدن دندان‌ها، بهبود آفت دهان، پاکسازی چرک از لثه و روئیدن گوشت جدید بر لثه می‌شود.

مقیمی خاطرنشان کرد: افراد از مصرف مواد غذایی شیرین قنادی مثل نان خامه‌ای و در مجموع شیرینی زیاد بپرهیزند چرا که عاملی برای بوی بدن دهان است و به دندان‌ها آسیب جدی وارد می‌کند. تسنیم/

علائم خطرناک در دست و پاها/خواص اعجازانگیز آب زنجبیل/ميوه‌هایی كه طبابت می کنند

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات