Sunday 11 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 64140
تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 می 2016 - 4:49
0 views بازدید

فواید گوشت بلدرچین چیست؟

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه « گوشت بلدرچین اسید آمینه‌های ضروری را نسبت به دیگر گوشت‌ها دارد»، گفت:« گوشت بلدرچین می‌تواند پارامتری در کمک به بهبود برخی بیماری‌ها باشد.» دکتر حمید رضا خدایی در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز، اظهار داشت:«گوشت بلدرچین در مقایسه با گوشت مرغ از نظر چربی کمتر و پروتئین اندکی بیشتر وضعیت بهتری داشته و برخلاف گوشت شتر مرغ که […]


گوشت بلدرچین Quail

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه « گوشت بلدرچین اسید آمینه‌های ضروری را نسبت به دیگر گوشت‌ها دارد»، گفت:« گوشت بلدرچین می‌تواند پارامتری در کمک به بهبود برخی بیماری‌ها باشد.»

دکتر حمید رضا خدایی در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز، اظهار داشت:«گوشت بلدرچین در مقایسه با گوشت مرغ از نظر چربی کمتر و پروتئین اندکی بیشتر وضعیت بهتری داشته و برخلاف گوشت شتر مرغ که جزء گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود، جزء گوشت‌های سفید بوده و این فایده را از نظر بازاریابی دارد چرا که مردم به دلیل حفظ سلامتی خود معمولا از گوشت‌های سفید استفاده می‌کنند.»

این استاد دانشگاه تصریح کرد:«در هر 100 گرم گوشت بلدرچین 03/3 گرم چربی وجود دارد و به دلیل پایین بودن چربی آن ما به افرادی که امراض قلبی و یا چربی بالایی دارند مصرف آن را توصیه می‌کنیم و حتی مصرف آن برای این دسته از افراد از گوشت مرغ هم برتر است، همچنین میزان چربی تخم بلدرچین 3/1 تخم مرغ معمولی است و از این نظر اهمیت بسیاری دارد.»

این دکترای تخصصی علوم دامی در ادامه اظهار داشت:« طول دوره پرورش بلدرچین کوتاه است و خیلی زود تکثیر نسل پیدا کرده و اگر بازاریابی درستی برای آن انجام گیرد می‌تواند سود ده هم باشد و در حال حاضر استان یزد از لحاظ پرورش گوشت بلدرچین مقام اول را داشته و کار صدور گوشت بلدرچین را به استان‌های همجوار انجام می دهد اما متاسفانه به دلیل اینکه مصرف این گوشت در میان مردم فرهنگ سازی نشده است تاکنون در سبد غذایی مردم خیلی جاگیر نشده است.»

وی گفت:«گفته شده که گوشت بلدرچین برای درمان برخی از بیماری ها نظیر آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و بی خوابی مفید است و این به دلیل کیفیت اسیدهای آمینه موجود در این نوع گوشت است و می‌توان گفت که گوشت بلدرچین اسید آمینه های ضروری را نسبت به دیگر گوشت ها داشته و به همین دلیل می تواند پارامتری در کمک به بهبود برخی بیماری ها باشد و این موضوع آنقدر پیشرفت کرده که از گوشت بلدرچین در تهیه برخی داروها استفاده می شود.»

دکتر حمیدرضا خدایی خاطرنشان کرد:«دلیل اصلی برتری گوشت بلدرچین در کیفیت اسیدهای آمینه آن است و باعث می شود قاعدتا نسبت به گوشت مرغ برتری پیدا کند.»

ایران استور



منبع

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 8
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات