Wednesday 7 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 9935
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 نوامبر 2015 - 21:29
3 views بازدید

مهاجرت به استرالیا

  چنانچه مهاجرت به استرالیا یونیک ویزا را انتخاب نموده ايد، به شما تبريك مي گوييم زيرا استراليا با عنوان كوچكترين قاره و بزرگترين جزيره به نگيني درخشان در آغوش آب هاي اقيانوس آرام تبديل شده است. كهن ترين خشكي جهان با 6 ايالت و 2 سرزمين شامل شهرهاي بزرگي مانند: ملبورن، سيدني، بريزين، آدلايد و پرت مي باشد.استراليا داراي حكومت پادشاهي مشروطه و سه حزب […]

 

astoralia-400x400

چنانچه مهاجرت به استرالیا یونیک ویزا را انتخاب نموده ايد، به شما تبريك مي گوييم زيرا استراليا با عنوان كوچكترين قاره و بزرگترين جزيره به نگيني درخشان در آغوش آب هاي اقيانوس آرام تبديل شده است. كهن ترين خشكي جهان با 6 ايالت و 2 سرزمين شامل شهرهاي بزرگي مانند: ملبورن، سيدني، بريزين، آدلايد و پرت مي باشد.استراليا داراي حكومت پادشاهي مشروطه و سه حزب ليبرال، كارگر و ملي مي باشد. اين كشور كه در ابتدا ميزبان شكارچيان جنوب آسيا بوده امروزه پذيراي خيل عظيم مهاجران از سراسر دنيا با فرهنگ هاي مختلف مي باشد و به عنوان قلمرويي مشتركالمنافع در زمره كشورهاي تحت حمايت بريتانيا درآمده است. شركت ما با توجه به شرايط تان، با انواع ويزاهاي مهاجرتي تا پايان راه شما را همراهي خواهيم كرد. ويزاي كار: در اين نوع ويزا با حمايت كسب و كار استاندارد( زير كلاس 457) كارفرما حمايت تمام و كمال خويش را از كارمند اعلام كرده و قادر به يافتن فرد استراليايي براي پر كردن موقعيت شغلي نيست. همچنين اين شغل بايد در فهرست مشاغل مورد نياز باشد.از ويژگي هاي اين نوع ويزا ، مهاجرت به دفعات دلخواه به استراليا، اعتبار 4 ساله، بيمه خدمات درماني و … است. ويزاي دارندگان تحصيلات دانشگاهي: در اين نوع ويزا مدرك تان بايد معادل مدرك دانشگاهي مورد نياز استراليا بوده و از جدول امتيازات حداقل 60 امتياز را كسب كنيد. همچنين IELTS قابل قبول 6 است. اين ويزا شامل 3 نوع مي باشد. ويزاي مستقل 189، ويزاي پذيرش ايالتي 190، ويزاي پذيرش ايالتي 489. ويزاي دارندگان مدرك فني و حرفه اي: اين ويزا مشمول افرادي مي شود كه داراي مدرك فني و حرفه اي و وزارت كار و يا تحصيلات تا فوق ديپلم در رشته هاي زير باشند : اتومبيل (برق- مكانيك – الكترونيك ) هواپيما (مكانيك – الكترونيك ) نجاري و كابينت سازي برق صنعتي و عمومي الكترونيك لوله كشي جوشكاري آهنگري متقاضيان بايد از جدول امتيازات 60 امتياز كسب كرده و حداقل6 IELTS داشته باشند. ويزاي كارآفريني: براي متقاضياني است كه قصد Business در استراليا داشته باشند. اين افراد بايد سن زير 55 سال، Business در داخل كشور، حداقل گردش مالي ساليانه 500000 دلار در سال به مدت 2 سال و دارايي 800000 دلار و مجموع امتيازات 65 و يك ايالت اسپانسر باشند. لازم به ذكر است متقاضيان بايد موفق به اخذ 5IELTS گردند. ويزاي بازنشستگي: براي افرادي است كه سن بالاي 55 سال، درآمد ساليانه معادل 65000 دلار استراليا، حداقل دارايي 1750000 دلار استراليا و 750000 دلار استراليا سپرده 4 ساله نزد دولت ايالتي سپرده گذاري كند و فقط مي تواند همسر خود را همراه ببرد و فقط هفته اي 20 ساعت حق كار كردن را دارند

منبع : uniquevisa.com

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات