Sunday 11 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 103251
تاریخ انتشار : جمعه 9 سپتامبر 2016 - 13:26
0 views بازدید

مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی

گیگر : برای شما عزیزانی که قطاب یزدی را دوست دارید طرز تهیه آن را در پایین قرار داده ایم.   موادلازم:   زرده تخم مرغ                    ۲ عددروغن جامد آب شده          ۱۰۰ گرمماست                            ۱۰۰ گرمآرد                                 به مقدار لازمپودر قند                          به مقدار لازم   مواد لازم برای درون قطاب :   پودر بادام                     ۲۰۰ گرمپودر شکر                     ۱۰۰ […]

گیگر :

برای شما عزیزانی که قطاب یزدی را دوست دارید طرز تهیه آن را در پایین قرار داده ایم.

 

موادلازم:

 

زرده تخم مرغ                    ۲ عدد
روغن جامد آب شده          ۱۰۰ گرم
ماست                            ۱۰۰ گرم
آرد                                 به مقدار لازم
پودر قند                          به مقدار لازم

 

مواد لازم برای درون قطاب :

 

پودر بادام                     ۲۰۰ گرم
پودر شکر                     ۱۰۰ گرم
پودر هل                       ۱ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه قطاب یزدی :

 

ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید

 

و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.خمیر را به قطر 3 میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید.

 

دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید

 

مواد لازم برای تهیه کردن قطاب یزدی

 

و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.

 

پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند،

 

زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 7
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات