Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 112942
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 اکتبر 2016 - 15:44
0 views بازدید

مواد لازم برای درست کردن مافین میوه ای

گیگر : مافین میوه ای از جمله کیک هایی است که برای صبحانه مناسب می باشد.مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.     مواد لازم:        آرد گندم کامل بکینگ پودر […]

گیگر :

مافین میوه ای از جمله کیک هایی است که برای صبحانه مناسب می باشد.مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.

 

 

مواد لازم:

 

     آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
     بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
     شکر : 25 گرم
     برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
    موز , پوره شده : 1 عدد
    آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
     پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
     شیر : 300 میلی لیتر
     تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
     روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
     فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
     میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری

 

مواد لازم برای درست کردن مافین میوه ای

 

طرز تهیه:

 

فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید . وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر ,

 

تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید ,

 

سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید .در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است . می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود .

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات