Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 103247
تاریخ انتشار : جمعه 9 سپتامبر 2016 - 13:15
0 views بازدید

مواد لازم برای سوپ ترخینه

گیگر : سوپ ترخینه یکی از خوشمزه سوپی می باشد که می توانید برای پیش غذا انتخاب کنید. ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.   […]

گیگر :

سوپ ترخینه یکی از خوشمزه سوپی می باشد که می توانید برای پیش غذا انتخاب کنید. ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

 

 

مواد لازم

 

ترخینه: 2 گلوله

آب مرغ:  3 لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس: نیم پیمانه

اسفناج خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

پیاز درشت: یک عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سوپ ترخینه

 

طرز تهیه:

 

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

 

وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.نکته اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات