Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 71053
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 ژوئن 2016 - 11:40
0 views بازدید

مواظب باشید، نان شیرمال سنتی نخرید!

بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، از نان تامین می شود؛ بنابراین تهیه، تولید وعرضه‌ سالم و بهداشتی نان‌ها به ویژه نوع شیرین آنها در حفظ سلامت فرد و جامعه موثر است. خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مصرف نان‌های شیرین گفت: نان‌های شیرین همچون شیرمال، ارزش تغذیه‌ای نان‌های معمولی را تا حدودی دارند اما چون […]

بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن، از نان تامین می شود؛ بنابراین تهیه، تولید وعرضه‌ سالم و بهداشتی نان‌ها به ویژه نوع شیرین آنها در حفظ سلامت فرد و جامعه موثر است.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مصرف نان‌های شیرین گفت: نان‌های شیرین همچون شیرمال، ارزش تغذیه‌ای نان‌های معمولی را تا حدودی دارند اما چون از آرد سفید تهیه می شوند فاقد سبوس کافی هستند.

وی افزود: از طرفی به دلیل داشتن شکر و روغن در ترکیبات خود با بالابردن کالری بدن، باعث چاقی و اضافه وزن فرد می شوند. همچنین باید دقت شود که روغن استفاده شده برای تهیه آنها مرغوب باشد و منجر به ایجاد کلسترول بدخون نشود.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: لذا در مقایسه با نان‌های معمولی و سالم که تاکید بر روی نان‌های سبوس دار است، نان‌های شیرین مضرات بیشتری دارند. به همین دلیل مصرف روزانه و مداوم این نان‌ها توصیه نمی شود و تنها در شرایط عدم دسترسی به نان‌های معمولی، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

رحمانی با بیان اینکه نان‌های شیرین مثل شیرمال از ارزش تغذیه‌ای بالاتری نسبت به نان‌ها و شیرینی‌های خامه‌ای برخوردار هستند، عنوان کرد: نان‌های شیرین به دلیل کالری بالا و شکر، قندخون را به سرعت بالا می برد و با ترشح انسولین و کاهش قندخون، بدن دوباره احساس نیاز به شیرینی جات پیدا می کند، درواقع میل به خوردن مجدد این نان‌ها و مصرف مداوم، یک حالت افت و خیز قند را ایجاد می کند و بهتر است حتی الامکان ازمراکز عرضه نان معتبر خریداری شود.

وی افزود: لذا استفاده از این نان ها برای کسانی که دیابت، اضافه وزن، چربی خون بالا دارند و در معرض بیماری‌های قلبی و عروقی هستند توصیه نمی شود و بهتر است که هر از چندگاهی به میزان 40 تا 50 گرم باشد.

رحمانی یادآور شد: ترکیبات استفاده شده در این نان‌های شیرین ( مثلا مواد میان کلوچه‌ها) بهتر است از مغزها و مواد مغذی و مفید باشد و از ترکیب مواد بی ارزش غذایی خودداری شود.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات