Friday 9 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 72951
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 ژوئن 2016 - 19:56
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

گیگر : به گزارش ایران ناز  این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.     مواد لازم :   بادنجان : 6 عددقارچ : 200 گرمگوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرمفلفل دلمه ای : 2 عدد متوسطنخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز  این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

 

 

مواد لازم :

 

بادنجان : 6 عدد
قارچ : 200 گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
نخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 گرم
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ذرت : 200 گرم
نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد متوسط
آب : نصفه لیوان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط

 

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

 

طرز تهیه:

 

ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.با این کار هم غذای رژیمی تری دارید

 

و هم مصرف روغن تان کمتر می شودپیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهیدسپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده

 

نحوه ی درست کردن بادمجان شکم پاره

 

و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی استدر این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده

 

را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل  کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 6
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات