Saturday 3 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 113208
تاریخ انتشار : جمعه 14 اکتبر 2016 - 14:23
0 views بازدید

نحوه ی درست کردن پاستای خامه تنوری

گیگر : اگر به دنبال یک غذای مدرن هستید ما به شما پاستای خامه تنوری را پیشنهاد می دهیم.سریع ترین غذایی که بعد از روزی سخت و کسل کننده می تواند شما را سیر و خستگی را از بدنتان خارج کند، یک پاستای ساده اما خوشمزه است.     مواد لازم برای 4 نفر:   پاستای فرمی: 175 گرمروغن مایع: 6 قاشق غذاخوریپیاز متوسط: یک […]

گیگر :

اگر به دنبال یک غذای مدرن هستید ما به شما پاستای خامه تنوری را پیشنهاد می دهیم.سریع ترین غذایی که بعد از روزی سخت و کسل کننده می تواند شما را سیر و خستگی را از بدنتان خارج کند، یک پاستای ساده اما خوشمزه است.

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

پاستای فرمی: 175 گرم
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
سیر: یک حبه، ساطوری
خامه معمولی: 300 میلی لیتر
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر گودا یا چدار: 175گرم، رنده شده

 

نحوه ی درست کردن پاستای خامه تنوری

 

روش تهیه:

 

پاستا را به روش همیشگی در 4لیتر آب جوش و 4 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید و پس از مغزپخت شدن و قبل از خرد شدن آبکش کنید.در همین حال 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، در یک دقیقه آخر سیر را نیز اضافه کنید.

 

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. خامه را همراه مایه پیاز و سیر داخل آن ریخته و پنیر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و پاستا را درون آن بریزید.یک ظرف حدودا یک لیتری نسوز را چرب کرده و مایه پاستا را در آن بریزید و 35 تا 40 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد روی طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات