Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 53369
تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 آوریل 2016 - 0:28
0 views بازدید

نمک نمی تواند جایگزین خمیر دندان شود

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ایمان پریسایی در خصوص استفاده از نمک در مسواک زدن، عنوان کرد: این یک باور قدیمی و نادرست است و به هیچ عنوان نمک نمی‌تواند جایگزین خمیر دندان شود زیرا در داخل خمیر دندان مواد بسیار موثری مانند فلوراید، خوشبوکننده و … برای پیشگیری از پوسیدگی است که هیچ‌کدام در نمک وجود ندارد و اصلا استفاده از […]

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ایمان
پریسایی در خصوص استفاده از نمک در مسواک زدن، عنوان
کرد: این یک باور قدیمی و نادرست است و به هیچ عنوان نمک نمی‌تواند جایگزین
خمیر دندان شود زیرا در داخل خمیر دندان مواد بسیار موثری مانند فلوراید،
خوشبوکننده و … برای پیشگیری از پوسیدگی است که هیچ‌کدام در نمک وجود
ندارد و اصلا استفاده از آن خوب نیست.

وی
افزود: مشکلاتی که برای افراد در حیطه‌ی دهان و دندان پیش می‌آید، برای
ساختار دندان‌ها و برای بافت نگهدارنده دندان‌ها(لثه) بوده همچنین رعایت
بهداشت دهان و دندان شامل استفاده از مسواک، نخ دندان و استفاده از
دهان‌شویه‌های ضد میکروبی است.

 

وی
عنوان کرد: مسواک زدن و نخ دندان کشیدن کمک می‌کند که پلاک میکروبی
برداشته شود و سلامت دهان و دندان حفظ شود، این پلاک میکروبی عامل اصلی
ایجاد پوسیدگی دندانی و ایجاد بیماری‌های پریودنتال است که موجب التهاب لثه
می‌شود و زمانی که این پلاک میکروبی برداشته نشود به تدریج پوسیدگی پیشرفت
می‌کند و موجب می‌شود دندان‌ها از بین بروند حتی دچار درگیری عصب شوند و
درد، التهاب و عفونت رخ دهد.

                  

استادیار
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مسواک زدن باید
موثر باشد و تمام قسمت‌های دندان تمیز شود، خاطرنشان کرد: به طور متوسط
پیشنهاد می‌کنیم که حداقل این کار پنج دقیقه طول بکشد، استفاده از مسواک و
نخ دندان میکروب دهان را کاهش می‌دهد و سبب می‌شود دهان نسبت به حالتی که
فرد بهداشت را رعایت نمی‌کند بوی مطبوعی بگیرد.

 

پریسایی
در خصوص اینکه مسواک زدن چقدر پوسیدگی را عقب می‌اندازد، تصریح کرد:
کشورهای توسعه‌یافته که در اروپا، ‌سوئد و … هستند خیلی پوسیدگی دندان در
آن‌ها کاهش یافته و حتی افرادی هستند که اصلا پوسیدگی دندانی ندارند زیرا
پوسیدگی بیماری‌ای است که فاکتورهای متعددی در آن دخیل بوده که یک فاکتور
آن رعایت بهداشت دهان و دندان است و رعایت اصول تغذیه‌ای،‌ تکرر در خوردن،
رژیم غذایی و نوع مواد غذایی مورد استفاده نیز در آن موثر هستند.

 

وی
عنوان کرد: اگر فرد بهداشت دهان و دندان را رعایت کند به میزان زیادی موجب
کاهش پوسیدگی دهان و دندان می‌شود همچنین در رژیم غذایی که افراد مصرف
می‌کنند پوسیدگی‌زایی کمتری وجود داشته باشد و بعضی از غذاها مانند برنج و
… که حاوی نشاسته هستند و به مقداری زیادی در داخل دهان و روی دندان‌ها
قرار می‌گیرند و اگر تمیز نشود موجب پوسیدگی بیشتری می‌شود، اما اگر
میوه‌هایی مانند انار، شاتوت، سبزی‌ها و مغزهایی مانند گردو و بادام در
رژیم غذایی بیشتر باشد موجب می‌شود پوسیدگی کمتری ایجاد شود و دهان و بافت
نگهدارنده دندان سالم باشد.

/انتهای پیام/
خبرگزاری میزان:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای
منتشر می‌شود.

گیگر:

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات