Monday 5 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 71526
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 ژوئن 2016 - 16:30
0 views بازدید

وجود براق کننده های مرگبار در پاستیل/ هر تنقلاتی به خورد بچه ها ندهید!

پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات در بین کودکان و بزرگسالان است که متخصصان به برخی دلایل مصرف مدام آن را اصلا توصیه نمی کنند. خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی […]

پاستیل یکی از محبوب‌ترین تنقلات در بین کودکان و بزرگسالان است که متخصصان به برخی دلایل مصرف مدام آن را اصلا توصیه نمی کنند.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.

وی با بیان اینکه مصرف مدام پاستیل‌ها به دلیل مضراتش توصیه نمی شود، افزود: هرکدام از مواد تشکیل دهنده پاستیل ها اعم از ژلاتین، شکر، طعم دهنده‌ها و مواد افزودنی عمدتا اسانس‌های مصنوعی (متشکل از قند مصنوعی) می توانند به نوعی مضر باشند.

رحمانی روغن‌هایی که برای شفافیت بیشتر، روی پاستیل‌ها ریخته می شوند، مضر دانست و همچنین درباره ژلاتین آنها گفت: تمامی پروتئین های حیوانی حاوی اسید آمینه‌های ضروری هستند، جز ژلاتین. به همین دلیل  ژلاتین از ضعیف‌ترین پروتئین‌ها و پست ترین پروتیئن‌های حیوانی ( این پروتئین‌ها معمولا از استخوان و پوست گاو و گاها ماهی گرفته می شوند) محسوب می شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه پاستیل‌های حاوی اسانس میوه مفید نیستند، افزود: با این حال، آنهایی که از کنسانتره میوه تشکیل شده‌اند ممکن است حداقل یک ارزش کمی را دارا باشند.

وی عنوان کرد: قند درون پاستیل‌ها از طرفی نیاز بدن کودکان را تامین و از طرفی اشتهای آنها را برای خوردن غذاهای متنوع و مفید دیگر کور می کند، بدین صورت بدن کودکان با محروم ماندن از سایر مواد مفید به سوء تغذیه مبتلا می شود.

رحمانی با اشاره به کالری بالای پاستیل عنوان کرد: هر 100 گرم پاستیل حدود 300 تا 500 کالری (معادل یک وعده غذای کامل به ویژه برای کودکان) را دارد که چون منجر به چاقی و اضافه وزن در کودکان می شوند باید در مصرفشان مراقب بود.

این متخصص تغذیه تاکید کرد:‌ خوردن پاستیل به افرادی که مشکلات گوارشی و سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل ایجاد اثرات سوء توصیه نمی شود. همچنین از آنجا که مواد افزودنی حساسیت می آورند، نباید به کودکان بیش فعال پاستیل داد.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات