Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 66087
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 می 2016 - 12:12
0 views بازدید

پوست چه میوه هایی را باید خورد؟!

گیگر : به گزارش ایران ناز شاید درباره مصرف پوست میوه‌ها زیاد شنیده باشید. لی باخ، کارشناس ارشد تغذیه و مواد غذایی از کلرادو آمریکا می‌گوید، واقعیت دو سویه ماجرا این است که پوست میوه‌ها با توجه به اینکه دارای فیتوکمیکال های گیاهی، فیبر و دیگر مواد مغذی هستند،   می‌توانند آلودگی هایی را نیز به میز غذای ما بیاورند. در صورت تمایل به استفاده […]

گیگر :

به گزارش ایران ناز شاید درباره مصرف پوست میوه‌ها زیاد شنیده باشید. لی باخ، کارشناس ارشد تغذیه و مواد غذایی از کلرادو آمریکا می‌گوید، واقعیت دو سویه ماجرا این است که پوست میوه‌ها با توجه به اینکه دارای فیتوکمیکال های گیاهی، فیبر و دیگر مواد مغذی هستند،

 

می‌توانند آلودگی هایی را نیز به میز غذای ما بیاورند. در صورت تمایل به استفاده از پوست میوه‌ها و سبزی‌ها باید توجه داشته باشیم که از محصولات ارگانیک استفاده کنیم.توصیه‌های این کارشناس ارشد تغذیه را در مطلب زیر بخوانید.پوست مرکباتی نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو، اگرچه تلخ

 

و دیرهضم هستند، اما مقادیر فراوانی ویتامین C، ریبو فلاوین، ویتامین B6، کلسیم، منیزیم، پتاسیم به همراه فلانوئیدهای ضد التهاب دارند. لایه سفیدی که بین پوست و میوه قراردارد نیز دارای فیبر فوق العاده بالایی است. سعی کنید به هنگام مصرف پرتقال این لایه را زیاد برندارید.

 

پوست مرکبات می‌توانند به صورت خلالی و رنده شده در سس سالاد و یا در ترکیب با مقداری شکر، روغن یا سرکه مصرف شوند.هرچند خوردن پوست پیاز ایده زیاد جالبی نیست، اما کارشناسان مصرف مقادیر زیادی از این ماده را توصیه می‌کنند. پوست پیاز قرمز منبعی غنی از کوئرستین است

 

 

که مانع تشکیل رادیکال‌های آزاد شده می‌شود و به بهبود جریان خون سالم در عروق کمک می‌کند. کوئرستین همچنین سبب اتساع عروق خونی و افزایش پمپاژ خون در عضلات می‌شود. افزون بر این، پوست پیاز قرمز سرشار از ترکیبات شیمیایی است که می‌توانند از بدن در برابر سرطان‌ها محافظت کنند.

 

پوست پیاز را همچنین می‌توان یک منبع آنتی‌باکتریال به شمار آورد.پوست موز اگرچه طعم تلخ و بافت زمختی دارد، اما دارای مقادیر زیادی پتاسیم، لوتئین (آنتی اکسیدانی قوی برای چشم) و تریپتوفان (که موجب افزایش تولید سروتونین –هورمون شادی- در بدن می‌شود) است.

 

استفاده از پوست این میوه در نوشیدنی‌ها یا جوشانیدن و پختن آن، به مصرف آسان‌تر این ماده کمک می‌کند.خیارهای پوست کنده کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K کمتری نسبت به یک خیار کامل دارند و تقریباً همه فیبر خیار در پوست آن است. حجم عمده میوه داخل پوست را آب تشکیل می‌دهد.

 

پوست کدو سبز دارای مقادیر زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌هایی نظیر کاروتنوئید، لوتئین و زیگزانتین است. پوست کدو مسما اگرچه کمی تلخ مزه است، اما می‌تواند به صورت پخته و در ترکیب با دیگر طعم‌ها مورد استفاده قراربگیرد.با پوست گرفتن سیب مقادیر زیادی پکتین

 

پوست چه میوه هایی را باید خورد؟!

 

فیبر محلول و تنظیم کننده LDL یا کلسترول بد و قند خون – را از دست خواهید داد. پکتین همچنین هضم را کند کرده و سبب می‌شود کمتر احساس گرسنگی کنید.تحقیقات نشان داده اند، هر گرم پوست سیب زمینی دارای مقادیر بیشتری فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین B، ویتامین C و فولیک اسید

 

نسبت به ماده اصلی است.پوست کیوی فلانوئید، آنتی اکسیدان و ویتامین C بیشتری نسبت به میوه داخل آن دارد. می‌توانید پرزهای ناخوشایند پوست کیوی را بتراشید.پوست بادنجان غنی از آنتی اکسیدانی به نام ناسونین است که مانع از آسیب سلول‌های

 

مغزی می‌شود و همچنین دارای مقادیری پتاسیم، منیزیم و فیبر مؤثر در لاغری شکم می‌باشد. رنگ ارغوانی پوست بادنجان به خاطر آنتی اکسیدانی از خانواده آنتوسیانین هاست که در خود بادنجان به مقدار بسیار کم وجوددارد.هویج غنی از ترکیباتی هستند

 

که پلی استیلن نامیده می‌شوند و در از بین بردن سرطان تأثیر داشته و خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد التهاب دارند. هویج ها همچنین غنی از کاروتن و آنتی اکسیدان‌های مختلف هستند، اما همه این مواد مغذی در زیر پوست هویج متمرکز شده اند.

منبع :

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات