Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 106654
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 سپتامبر 2016 - 16:26
0 views بازدید

چگونه کیک میوه ای بدون شکر درست کنیم؟

گیگر : اگر دوست دارید کیک درست کنید اما شکر نداشته باشد می توانید کیک میوه ای بدون شکر درست کنید.مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.     مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :   کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد […]

گیگر :

اگر دوست دارید کیک درست کنید اما شکر نداشته باشد می توانید کیک میوه ای بدون شکر درست کنید.مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

 

 

مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :

 

کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده      150 گرم
آرد معمولی                                                350 گرم
 بکینگ پودر                                                2 قاشق چایخوری
 پودر ادویه مخلوط                                        1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده                                   75 گرم
خرمای خشک خرد شده                              75 گرم
گیلاس شکری خرد شده                             75 گرم
کشمش                                                  100 گرم
شیر                                                        125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده                                      2 عدد
پوست رنده شده پرتقال                               1 عدد
آب پرتقال                                                  6 قاشق غذاخوری
عسل                                                      3 قاشق غذاخوری

 

چگونه کیک میوه ای بدون شکر درست کنیم؟

 

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :

 

قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.زردآلو، خرما، گیلاس شیرین،

 

کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

 

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات