Sunday 4 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 79050
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 ژوئن 2016 - 18:23
0 views بازدید

کارخانه های معروفی که آبمیوه های سمی به خورد مردم می دهند

اغلب شرکت‌های تولید کننده آب نارگیل محصولاتی نه چندان سالم را به فروش می‌رسانند. به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ متاسفانه خبرها حاکی از آن است که برخی شرکت‌های تولیدکننده مواد غذایی (که فهرست کامل آن در ادامه ارائه شده) اقدام به تولید آب نارگیل بی‌کیفیت کرده و در تولید آن‌ها از مواد سمی و فرآیندهای غیراستاندارد استفاده شده است. آب نارگیل دارای انواع ویتامین‌ها […]

اغلب شرکت‌های تولید کننده آب نارگیل محصولاتی نه چندان سالم را به فروش می‌رسانند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ متاسفانه خبرها حاکی از آن است که برخی شرکت‌های تولیدکننده مواد غذایی (که فهرست کامل آن در ادامه ارائه شده) اقدام به تولید آب نارگیل بی‌کیفیت کرده و در تولید آن‌ها از مواد سمی و فرآیندهای غیراستاندارد استفاده شده است.

آب نارگیل دارای انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و خواص آن بر کمتر کسی پوشیده است. به همین علت برخی شرکت‌ها نسبت به کیفیت محصولاتشان بی‌توجه هستند و تصور می‌کنند این محصولات با هر کیفیتی که تولید شوند، سرانجام به فروش می‌رسند.

بد نیست در اینجا به گوشه‌ای از فواید آب نارگیل اشاره کنیم:

آب نارگیل بیش از هر نوشیدنی دیگری غنی از پتاسیم و منیزیم طبیعی است که باعث تعدیل قند خون و کاهش التهاب می‌شود. بر اساس تحقیقات، خواص مثبت این نوشیدنی خوشمزه از درمان فشار خون تا جلوگیری از ایست قلبی و درمان سرطان متغیر است.

هورمونی گیاهی به نام «ترانس زیتین» در آب نارگیل وجود دارد که جهت درمان مشکلات عقب‌ماندگی ذهنی و آلزایمر موثر است.

کارشناسان تغذیه شرکت های زیر را مورد انتقاد شدید قرار داده و بسته‌های آب نارگیل تولیدی‌شان را سمی خواندند:

C2O ، Coco Libre (ارگانیک)، Cona Zona، GOYA، محصولات آب نارگیل خالص شرکت پپسیکو (Pepsico)، محصولات آب نارگیل موسوم به O.N.E ، آب نارگیل شرکت Purity Organic، ویتا کوکو (Vita Coco)، زیکو (Zico)

مشکلات مطرح شده از سوی کارشناسان عبارتند از:

1.در تولید آن ها بیشتر از آب استفاده شده است تا نارگیل خالص

2.این شرکت‌ها به جای آب نارگیل تازه از کنسانتره مصنوعی بهره می‌گیرند.

3.استفاده از فرآیند پاستوریزه با دمای بالا باعث از بین رفتن ویتامین‌ها و مواد معدنی محصول می‌شود. 

4.در این شرکت‌ها استفاده از طعم دهنده برای پنهان کردن کیفیت واقعی نارگیل‌های مورد استفاده امری عادی محسوب می‌شود!

5.به منظور تحقق اهداف تجاری و جابه‌جایی راحت محصولات، مواد شیمیایی و سرطان‌زا مثل فرمالدهید یا سدیم متابی‌سولفیت در آن‌ها به کار می‌رود.

توصیه متخصصان تغذیه

شما می‌توانید یا نارگیل را به صورت طبیعی میل کنید و یا محصولاتی را انتخاب کنید که در تولید آن‌ها از مواد طبیعی و ارگانیک و فرآوری فشار بالا (HPP) استفاده شده باشد.

بدیهی است با کمی مطالعه و دنبال کردن منابع معتبر می‌توان محصولات خوب را از محصولات بی‌کیفیت تشخیص داد.

منبع: Conspiracyclub

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات