Tuesday 6 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 97924
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آگوست 2016 - 10:32
0 views بازدید

گوشت هایی که با “پودر خون” قرمز می شوند/ فروش گوشت چرخ کرده تقلبی در بازار

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز به علت استفاده بیشتر از گوشت است اما تقلب هایی هم به وسیله برخی شرکت‌های بسته بندی غیرمتعهد انجام می شود. محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفت و گو با  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،  گفت: گوشت چرخ کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود […]

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: در برخی موارد، رنگ قرمز به علت استفاده بیشتر از گوشت است اما تقلب هایی هم به وسیله برخی شرکت‌های بسته بندی غیرمتعهد انجام می شود.

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفت و گو با  خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،  گفت: گوشت چرخ کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که اخلاق کاری را رعایت نمی‌کنند تقلبات قابل پیگیری در این زمینه  انجام می دهند.

وی درباره قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ کرده بیان داشت: در برخی موارد، رنگ قرمز واقعاً به علت استفاده بیشتر از گوشت است. اما تقلباتی هم ممکن است توسط برخی شرکت‌های بسته بندی غیرمتعهد انجام شود. مثلاً با افزودن پودر خون، مواد رنگی یا نیتریت سدیم، رنگ گوشت را برای القای تازگی، سلامت و جلب توجه مشتری قرمزتر می‌کنند که می‌تواند تهدید کننده سلامت مصرف کننده باشد و چنین اقدامی پیگرد قانونی دارد.

عزیزی ادامه داد: خون دام هاي كشتاري كه در كشتارگاه ها ذبح مي شود پس ازجمع آوري و خشك كردن به عنوان آرد خون مصرف مي شود که منبع خوبی از پروتئین است.آنچه كه توليد آرد خون مهم است و كيفيت آن را به شدت تحت تاثير قرار مي دهد،جمع آوري خون و روش تهيه آرد خون است كه مستلزم وسایل و تجهيزات كافی بوده و باید در شرايط كاملا بهداشتي انجام پذيرد. 

وی  تصریح کرد: از همه حيوانات خون گرم، مي توان پودرخون تهيه کرد ولي معمولا خوني که در ايران از کشتارگاه هاي دام جمع آوري مي شود،از گاو ، گوسفند ، بز و شتر است و رنگ آن از قرمز تا قهوه ای تيره متغير است.

عزیزی تاکید کرد:اين محصول نسبت به بقيه منابع پروتئين هاي حيواني ازسطح اسيدآمينه پايين تري برخوردار است. پودر خون به دو نوع دامي و طيوري تقسيم بندي مي شود.

 

به گفته این رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی، در برخی از گوشت‌های چرخ کرده مقداری از چربی‌های بدن دام با گوشت مخلوط شده و چرخ می‌شود و میزان چربی افزوده شده به وجدان کاری شرکت تولید و بسته بندی کننده و همچنین نحوه نظارت بهداشتی دکتر دامپزشکی که ناظر فنی-بهداشتی شرکت گوشتی است بستگی دارد.

وی اظهار داشت: ورود گره‌ها یا غدد لنفاوی در گوشت چرخ کرده، ممکن است به طور ناخواسته اتفاق بیفتد اما اگر سایر اعضا مانند طحال، لوزالمعده به گوشتی که قرار است چرخ شود اضافه شود تقلب محسوب می شود که معمولا شرکت های دارای اخلاق و معتبر از انجام چنین کارهایی پرهیز می کنند.

عزیزی، یاد آور شد: گاهی گوشت های نامرغوبی چون قلوه گاه یا گوشت کله را به علت قیمت ارزان تر با گوشت تازه مخلوط کرده و به قیمت بالاتری می فروشند.

انتهای پیام/

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات