Sunday 11 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 33526
تاریخ انتشار : جمعه 19 فوریه 2016 - 19:31
2 views بازدید

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

گیگر: وب سایت توریسم آنلاین: آرژانتین ،بهشت عاشقان گوشت است.شیوه آشپزی در این سرزمین نه تنها از بومیان بلکه از مدیترانه و مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی نیز الهام گرفته است. شاید به مذاق گیاهخواران خوش نیاید اما گوشت گاو غذای اصلی آرژانتینی هاست. در ادامه غذاهای معروف آرژانتینی را مشاهده می کنید: “لاکرو” غذای سنتی و ملی آرژانتینی هاست که در حقیقت خورشتی دلچسب تهیه […]

گیگر:

778365_237.jpg
وب سایت توریسم آنلاین: آرژانتین ،بهشت عاشقان گوشت است.شیوه آشپزی در این سرزمین نه تنها از بومیان بلکه از مدیترانه و مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی نیز الهام گرفته است. شاید به مذاق گیاهخواران خوش نیاید اما گوشت گاو غذای اصلی آرژانتینی هاست.

در ادامه غذاهای معروف آرژانتینی را مشاهده می کنید:

“لاکرو” غذای سنتی و ملی آرژانتینی هاست که در حقیقت خورشتی دلچسب تهیه شده از گوشت گاو،ذرت شیرین و انواع سبزیجات است.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

“آسادو” در حقیقت غذای کبابی یا باربکیو است که شامل کباب کردن گوشت گاو ،جگر و سوسیس در مهمانی های دورهمی و فستیوالها است.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


“هومیتا” از ذرت تازه،شیر ،پیاز ،پنیر بز و انواع ادویه تهیه می شود که داخل برگ های ذرت پیچیده و بخار پز می شود.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


“پرو وولتا” نوعی پنیر کبابی است تهیه شده از شیر گاو که با کمی پونه کوهی ،گریل شده و در کنار غذا خورده می شود.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


“امپانداس” نوعی رولت است که از گوشت،سبزیجات،مرغ،ژامبون،ذرت شیرین،بلو چیز و کاپرزه پر شده و در فر یا تنور پخته می شود.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

“میلانسا” از گوشت گاو و سینه مرغ درست می شود که در کنار سس گوجه،تخم مرغ و پنیر میل می شود.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


استیک “لاما” نیز در آرژانتین طرفداران زیادی دارد.لاما نوعی شترسان اهلی و بومی آمریکای جنوبی است.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


“دوسه دو لچه” نام بستنی های کرمی آرژانتینی است که البته از بستنی ایتالیایی “جلاتو” تاثیر گرفته است.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


پیتزای آرژانتینی هم تاثیر زیادی از زادگاه اصلی پیتزا –ایتالیا- گرفته اما با کمی تغییرات مانند اضافه کردن رب گوجه ،مارگاریتا،تخم مرغ آبپز،آناناس و ذرت در خمیری ضخیم تر شکل آرژانتینی گرفته است.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!


“ماتامبر” لایه ای نازکی از گوشت است که رول می شود و داخل آن با اسفناج،پیاز،هویج، تخم مرغ آبپز پر شده و داخل اجاق گذاشته می شود.

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!

نوشته یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! اولین بار در های برگ | مرجع سرگرمی و خبری پدیدار شد.

لینک مطلب

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 8
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات