Wednesday 7 December 2016

بک لینک شاپ

کد خبر : 44114
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 مارس 2016 - 8:54
2 views بازدید

9 ماده غذایی مضر برای رفلاکس و ترش معده

9 ماده غذایی مضر برای رفلاکس و ترش معده  برخی از خوراکی ها و مواد غذایی برای افرادی که ترش معده و رفلاکس دارند بسیار مضر بوده و این بیماری را تشدید می کند. در این مطلب سماتک مضرترین خوراکی ها برای رفلاکس معده را به شما معرفی خواهیم کرد. بهتر است اگر مشکل ترش معده دارید این غذاها و خوراکی ها را نخورید.   […]

9 ماده غذایی مضر برای رفلاکس و ترش معده

9 ماده غذایی مضر برای رفلاکس و ترش معده

 برخی از خوراکی ها و مواد غذایی برای افرادی که ترش معده و رفلاکس دارند بسیار مضر بوده و این بیماری را تشدید می کند. در این مطلب سماتک مضرترین خوراکی ها برای رفلاکس معده را به شما معرفی خواهیم کرد. بهتر است اگر مشکل ترش معده دارید این غذاها و خوراکی ها را نخورید.

 

1. نوشیدنی های الکلی
تمام نوشیدنی های الکلی ممنوع هستند زیرا این نوشیدنی ها باعث سست شدن اسفنکتر مری می شوند، اسفنکتر دریچه ای ماهیچه ای است که از بالا آمدن محتویات معده به مری جلوگیری می کند. اگر شکم فرد خالی هم باشد، این تأثیر شدیدتر خواهد بود.

 

2. مرکبات و آب مرکبات (پرتقال، لیمو ترش …)
به علت اسیدی بودن شان به شیره معده اضافه می شوند. از سوی دیگر، ویتامین C که در مرکبات وجود دارد، ترشح اسید معده را افزایش می دهد.

 

3. شکلات شیری
شکلات شیری، همزمان هم حاوی چربی است و هم کافئین؛ بنابراین به عنوان عامل ایجاد سوزش معده شناخته می شود.

 

4. نوشیدنی های گازدار
از تمام نوشیدنی های گازدار باید اجتناب کرد زیرا این نوشیدنی ها احتمال نفخ را افزایش می دهند، نفخ نیز بر روی اسفنکتر مری تأثیر منفی دارد.
 به گزارش سایت سماتک کافئین و تئین مخاط ریه را ممکن است تحریک کنند و باعث التهاب ریه در بین کسانی که مبتلا به رفلاکس معده – مری هستند، بشوند.

 

5. ادویه ها و گیاهان معطر
در واقع، ادویه ها و گیاهان معطر استعداد تحریک بیشتر مخاط مری را دارند و احساس سوزش را تشدید می کنند.

 

6. نعناع سبز و قرص نعناع
نعناع خاصیتی دارد که این خاصیت باعث سست شدن اسفنکتر مری می شود. این مورد در باره گوجه فرنگی هم صدق می کند.

 

7. خوراکی های چرب و میوه ها
هر چه غذا چرب تر باشد، هضم آن مشکل تر و طولانی تر خواهد شد. در این حالت مواد غذایی مدت بیشتری در معده باقی می مانند، و این ماندن ترشح اسیدهای معده را افزایش می دهد.

 

8. شیر
شیر ماده ای غذایی است که باید از آن پرهیز کرد، زیرا حاوی چربی، پروتئین و کلسیم است، سه عنصری که باعث تحریک و نهایتا تولید اسید معده می شوند.

 

9. قهوه، چای و نوشابه های کولا
این نوشیدنی ها حاوی کافئین یا تئین هستند، این ماده موجب سست شدن اسفنکتر مری و بالا آمدن اسیدها می شود. از سوی دیگر، ممکن است کافئین و تئین مخاط ریه را تحریک کنند و باعث التهاب ریه در بین کسانی که مبتلا به رفلاکس معده- مری هستند، بشود.

منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات